Christchurch - Taylor place

This bespoke family home has been fashioned for the perfect mix of family and entertaining spaces.

At the centre of the living areas is a feature schist-stone clad library/study which provides the perfect backdrop for the log fire and entertainment system.

Both the lounge and living area ceilings have been recessed and raised to define and further add to the sense of spaciousness and appeal of this home. Stacker bi-fold doors to both living areas provide unobstructed openings for the ultimate in indoor-outdoor flow and the addition of a louvred roof area provides the perfect outdoor living space, where the kitchen features a resort style servery bar. For big summer gatherings, a separate outdoor living space has been created under a substantial pergola, which is supported by huge timber posts.

Every bedroom enviably features a walk-in wardrobe and the master has dual-access from either the well laid out ensuite or the bedroom.

 

 

 

 

Spec

Bedrooms5
Stories1
Floor Area322m2
CladdingRockcote plaster and schist-stone feature walls
Feature library1
Walk-in pantry1
Walk-in wardrobes5
Servery bar1
Car garaging3
Car/boatport1

Floor Plan

Christchurch – Taylor Place

Awards

Articles